Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

A vásárló/megrendelő/fogyasztó és a vállalkozás/webáruház közötti szerződéskötés létrejötte:

A szerződés akkor jön létre, ha az értékesítő a megrendelést követő válasz email-t követően egy újabb e-mailben értesíti a fogyasztót a megrendelés teljesítéséről, a termék futárnak adásáról vagy az üzlethelyiségben történő személyes átvehetőségéről.

Fizetési módok:

  • Előre utalás, bankszámlaszámunk: 11600006-00000000-18595893

  • Utánvét

  • Utánvét csomagpontban.

 

Szállítási mód belföldre

Webáruházunk lehetőséget nyújt a megrendelések személyes átvételére is, telephelyünkön, illetve üzletünkben 6500 Baja, Kossuth Lajos u. 11.

 

A megrendelt termékeket a GLS Futárszolgálat fogja Önnek kiszállítani.

A házhozszállítás két féle módon történhet: előre utalással, illetve utánvéttel.

Előre utalás esetén bruttó 1450,-Ft, utánvéttel bruttó 1450,-Ft, GLS csomagpontba szállítás esetén pedig bruttó 895,-Ft  a szállítási költség.

Bruttó 50.000,-Ft feletti előre utalásos vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes, utánvétes vásárlás esetén bruttó 300,-Ft. 10kg feletti rendelés esetén munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot, a szállítási költséggel kapcsolatban. Ha a közelünkben lakik személyesen is átveheti csomagját.

Miután megrendelésének feldolgozása megtörtént és a csomagot munkatársaink összekészítették, átadják a futárszolgálatnak. Ezzel egyidőben erről értesítést küldünk Önnek a megadott email-címre. A futárszolgálat a kiszállítást megelőzően értesítést küld Önnek a csomag érkezéséről.

Mi történik akkor ha éppen dolgozik, vagy nem tartózkodik otthon ha megérkezik csomagja? A futár mindenféleképp felhívja Önt telefonon, és időpontot egyeztet Önnel a kiszállításról.

Ha nem érkezne meg a csomag email-ben küldött értesítőnk szerint -másnap vagy az azt követő napon-, kérjük vegye fel munkatársainkkal a kapcsolatot a +36 30 912-8055-ös telefonszámon vagy a 1751223broadway@gmail.com email címen.  Az általunk megadott csomagszámmal a csomag már nyomon követhető a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálatánál.